Fläskfilé med persiljemorötter och hasselbackspotatis
4 portioner
Ingredienser:
Gör så här:
Lycka till
/Carina
Lumaconi med ryggbiff och tomat
4 portioner
Ingredienser:
Gör så här:
Lycka till
/Carina
Chili con carne med pimiento de padron
4 portioner
Ingredienser:
4port ris eller annat gryn
400 g älgfärs
Gör så här:
Lycka till
/Carina
Kycklingburgare med rostad majs och avokadokräm
4 portioner
Ingredienser:
Gör så här:
Lycka till
/Carina
Lax med smak av pepparrot
4 portioner
Ingredienser:
4 laxfileéer
1 burk cremé fraiche pepparrot och havssalt
1 dl riven ost
10 körsbärstomater
Salt och citronpeppar
Tillbehör:
Pärlcouscous
Sallad
Ärtskott
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägglaxen i en ugnsfast form.Krydda med salt och peppar.
Dela tomaterna och lägg bredvid laxen i formen.
Häll över creme fraichen,täck med riven ost.
Koka pärlcouscousen enlgigt anvisningen på förpackningen.
Ställ in laxen mitt i ugnen i 20 minuter.
Servera laxen med pärlcouscous,sallad och ärtskott.
Lycka till
/Carina