Måste passa på att TIPSA er - Skicka en tårta med Postkakan
Tårtor är en självklar del när vi i Sverige firar någon eller något. Det behövs inte ens en födelsedag för att man skulle vilja träffas runt en bit tårta, även högtider så som farsdag, morsdag och större livshändelser firas gärna med en tårtbit i goda vänners lag.
Tyvärr så kan man dock inte alltid dela en tårta med någon som bor långt bort - det är här postkakan kommer väl till pass! Med postkakan så kan när som helst skicka glädjen av en tårta till någon som förtjänar det. Oavsett hur långt borta personen i fråga bor, för oss är det nämligen enklare att lista vilka länder som vi inte skickar till än vilka vi kan skicka till.
Allt du behöver göra för att skicka tårta är att nedan välja den kaka eller tårta som ni tror mottagaren skulle gillat mest, skriva ett meddelande, välja om ni vill ha en bild på tårtan, fylla i adress och betala.
Efter det så tar vi hand om att baka, skriva ut hälsningen och se till att den kommer fram till mottagaren i tid. Tårtan levereras till mottagaren i en av våra specialdesignade kartonger som ser till att leverera som mycket kaka som möjligt, direkt ner i brevlådan.
I lådan finner man även ett kort med din hälsning till mottagaren. Vad hälsningen säger väljer du lätt själv under beställningen.
/Carina
Stekt torsk med kräftor och äggkräm
4 portioner
Ingredienser:
900g fast potatis
Gör så här:
Smaklig måltid
/Carina
Kycklingbullar och morotssås
4 portioner
Ingredienser:
Gör så här:
Smaklig måltid
/Carina
Krämig lövbiff med bellaverde och färsk pasta
2 portioner
Ingredienser:
Gör så här:
Smaklig måltid
/Carina
Crispy fish taco med limemarinerad rödkål och ananassalsa
2 portioner
Ingredienser:
200 g rödkål
1 lime
1 tsk socker
1/2 tsk ättika 12 %
1/2 förpackning fryst ananas (tinad)
1/2 grön chili
1/2 rödlök
1 msk fryst koriander
3/4 dl ströbröd
3/4 msk paprikapulver
3/4 msk spiskummin
1/2 msk torkad oregano
300 g torskfilé
tortillabröd
1 dl rysk yoghurt
olja
salt
Gör så här:
Finstrimla rödkål.Lägg i en bunke och blanda med 1/2 tsk salt.Låt stå 5 minuter.Knåda kålen med rena händer så att den mjuknar.Häll bort eventuell vätska.
Blanda i en rymlig skål: finrivet skal och pressad saft från en lime,1 tsk socker, 1/2 tsk ättika och 1 krm salt.
Blanda ner rödkålen i dressingen.
Ananassalsa:skär ananas i små tärningar.Finhacka grön chili och rödlök.Blanda i hop i en skål tillsammans med koriander.
Kryddpanering:blanda ströbröd,paprikapulver,spiskummin,oregano och 1/2 tsk salt på ett fat.
Skär torskfilé så att det blir minst 4 bitar per filé.Vänd fisken i kryddpaneringen.
Stek fisken krispig i en stekpanna med olja 2-3 minyter per sida.
Servera kryddstekt torskfilé i tortillabröd med ananassalsa,rödkålssallad och rysk yoghurt.
Smaklig måltid
/Carina