Carinas recept

Tacopaj - LCHF

Av Carina Andersson - 2020-08-31 08:52

 

Tacopaj - LCHF


4 portioner


Ingredienser:

Pajskal

100 g smör

2 msk psylliumhusk

2 dl mandelmjöl

1 ägg
Fyllning

1 msk smör

500 g nötfärs

1 gul lök

1 paket tacokrydda

1 dl vatten

3 tomater

1 ägg

2 dl créme fraiche

4 msk majonnäs

Salt och svartpeppar

2 dl riven ost


Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop alla ingredienser i en skål och dryck ut degen i en pajform. Sätt in i ugnen i 10 minuter. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn färsen i några minuter. Skala och finhacka löken och låt steka med färsen. Strö på tacokrydda och häll på vatten. Låt koka några minuter och fördela färsen i pajformen. Hacka tomater och lägg över färsen. Blanda ägg, créme fraiche, majonnäs, salt och peppar. Häll över formen och toppa med riven ost. Sätt in i ugnen i 20 minuter. Servera med sallad.


Smaklig måltid

/Carina

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards