Carinas recept

Dragonbräserad vildsvinskotlett med sparris i rödlöksvinägrett

Av Carina Andersson - 2016-06-18 11:45

  

Dragonbräserad vildsvinskotlett med sparris i rödlöksvinägrett


4 portioner


Ingredienser:

  • 800g fast potatis

Sparris

  • 1 rödlök
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • salt och peppar
  • 500 g grön sparris

Kotletter

  • 4 vildsvinskotletter
  • 2 tsk olja
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk dragon
  • 2 msk senap

Gör så här:

  • Koka potatisen.
  • Sparris: Skala och finhacka löken. Blanda den med olivolja och vinäger, krydda med salt och peppar.
  • Bryt av nedre delen av stammen på sparrisen. Koka den mjuk i saltat vatten. Låt rinna av och blanda med rödlöksvinägretten.
  • Kotletter: Bryn kotletterna i oljan i en stekpanna och krydda med salt och peppar. Tillsätt grädde, vatten, dragon och senap och sjud ca 3 minuter.
  • Servera kotletterna i såsen med sparris och potatis.

Smaklig måltid

/Carina

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards